înregis­trarea

Unui nou început. Sau unui alt început.

Uite ce trebuie să faci

Ca să îți găsim de lucru

Urmează acești 3 pași simpli – iar după ce te înscrii, ne ocupăm noi de tot.

Te înscrii, foarte simplu, în ­baza de date.

Este singurul lucru pe care trebuie să îl faci, să te înscrii aici pe site, și de aici tu doar aștepți, iar noi ne ocupăm de tot.

Îți căutăm cel mai bun job, pe toate platformele.

Pentru că folosim un sistem inteligent, noi vom căuta jobul care ți se potrivește cel mai bine. Timp în care tu doar aștepți.

te punem în legatură cu noul angajator

După ce noi muncim și îți găsim cea mai bună potrivire cu un angajator, e simplu: îi trimitem datele tale și te va contacta pentru noul job.

Înscrie-te acum!
Completează datele corect și atent, nu vrei să greșești ceva și să ratezi vreo oportunitate foarte bună. Atenție mare!
De unde ești, și cum te contactăm
In pasul acesta vrem să știm de unde ești, să-ți găsim locuri de muncă în zona ta, și ce date de contact ai, ca să putem lua legătura cu tine, dupa ce îți găsim de muncă.
Încă un pas.
Fii atent, trebuie să bifezi niște opțiuni. Primele 3 sunt obligatorii. Fără ele nu prea te putem ajuta. Dar cu cât bifezi mai multe, cu atât mai bine. 🙂
NOI MUNCIM.RO SRL este o companie românească, ce activează pe piața de recrutare, facilitând comunicarea dintre angajați și angajatori. NOI MUNCIM.RO colectează datele tale personale pentru a te informa privind noi locuri de muncă. Mai multe detaliile despre modalitățile de prelucrare a datelor tale cu caracter personal se pot consulta AICI. Prin confirmarea prezentului pas, declari că ai citit și esti de acord cu termenii politicii noastre de prelucrare date cu caracter personal. Poți renunța oricând la opțiunile tale, accesând acest linkul de linkul de dezabonare.