despre noi

CINE MUNCEȘTE PENTRU TINE?

Pe scurt, o întreagă echipă, aici pe muncim.ro. Pentru ca tu să ai un loc de muncă mai bun. Sau, să găsești un om potrivit, dacă ai o ofertă de muncă.

MUNCIM.RO a fost construit pornind de la ideea că piața muncii are nevoie de o schimbare.

Cu toții resimțim o problemă în zona de resurse umane, mai ales când vine vorba despre atragerea de candidați competenți și realmente interesați de o schimbare profesională, dar și de cealaltă parte, atunci când acești candidați caută un angajator responsabil, care să le ofere beneficii pe măsura calificării.

Așa că am deschis șantierul și ne-am apucat de treabă cu o echipă mixtă, formată din specialiști în marketing, recrutare și design.

După nenumărate studii și schițe – pentru a ajunge la cea mai bună soluție,  am pus cărămidă cu cărămidă și am creat acest proiect menit să umple un gol apărut între candidați și angajatori sau firmele de recrutare. 

Pentru companii și recruiteri,  MUNCIM.RO minimizează costurile și resursele de timp alocate pentru cea mai dificilă parte a recrutării de volum: sourcing-ul. Nu excludem componenta umană și nici nu minimizăm importanța companiilor de resurse umane de pe piață, însă ne poziționăm în completarea lor, în încercarea de a pune tehnologia în slujba marilor angajatori.

Pentru candidați, MUNCIM.RO înseamnă ajutor în găsirea unui loc de muncă – simplu și gratuit, fără stresul căutărilor infinite.

Ne adresăm companiilor în căutare de resursă umană și funcționăm ca un partener de cursă lungă în procesul de recrutare. 

Celor interesați le punem la dispoziție candidați aleși pe baza criteriilor companiilor cu care colaborăm, cu date mereu actualizate și în cautare activă de joburi relevante.

În aceeași măsură, suntem lângă candidații noștri și îi consiliem în căutarea noului lor loc de muncă. 

De la punerea la dispoziție a unor oportunități profesionale, la consilierea pe parcursul procesului, inclusiv creionarea unui CV profesional, ne însoțim candidații la fiecare pas.

cu cine vorbim

Cui ne adresăm?

Descoperă Serviciile MUNCIM.RO!