despre noi

CINE MUNCEȘTE PENTRU TINE?

Pe scurt, o întreagă echipă, aici pe muncim.ro. Pentru ca tu să ai un loc de muncă mai bun. Sau, să găsești un om potrivit, dacă ai o ofertă de muncă.

Suntem o echipă cu o experiență de 10 ani în domeniul recrutării, alcătuită dintr-un grup talentat și diversificat de profesioniști. De la designeri creativi și programatori inovatori, până la specialiști în recrutare și marketing, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și eficiente în recrutare.

Fie că sunteți o companie în creștere, în căutarea unui nou membru al echipei sau o organizație consolidată în căutarea unui specialist în domeniul lor, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în procesul de recrutare.

Pentru candidați, MUNCIM.RO înseamnă ajutor în găsirea unui loc de muncă – simplu și gratuit, fără stresul căutărilor infinite.

Ne adresăm companiilor în căutare de resursă umană și funcționăm ca un partener de cursă lungă în procesul de recrutare. 

Celor interesați le punem la dispoziție candidați aleși pe baza criteriilor companiilor cu care colaborăm, cu date mereu actualizate și în cautare activă de joburi relevante.

În aceeași măsură, suntem lângă candidații noștri și îi consiliem în căutarea noului lor loc de muncă. 

De la punerea la dispoziție a unor oportunități profesionale, la consilierea pe parcursul procesului, inclusiv creionarea unui CV profesional, ne însoțim candidații la fiecare pas.

cu cine vorbim

Cui ne adresăm?

Descoperă Serviciile MUNCIM.RO!