recrutare și selecție

Identificare CV'uri candidați eligibili.

Dacă ești angajator sau recruiter și cauți oameni, ai ajuns unde trebuie.

Serviciul de recrutare și selecție acoperă primele 2 etape ale unui proces de recrutare clasic, anume: identificarea de candidați eligibili și validarea interesului acestora pentru oferta promovată.

Serviciul de recrutare și selecție oferit implică atât o automatizare a procesului de recrutare care ajută la identificarea candidaților cât și intervenția consultanților noștri care vor efectua un screening cu fiecare candidat în parte, adresând întrebări punctuale, pentru o mai bună selecție.

În concret, rezultatul final, un număr de CV’uri de candidați eligibili și dispuși să poarte o discuție detaliată cu tine, cu privire la oferta pe care o promovezi.

serviciul recrutare și selecție

Accesibil chiar și când tu ești în vacanță

Te focusezi pe dezvoltarea businessului tău iar noi îți recrutăm candidatul ideal.

ANUNȚ
Anunțul tău este publicat pe JOBS.MUNCIM.RO.
SOCIAL MEDIA
Campanie dedicată în social media până la atingerea obiectivului.
INTERVIU
Pentru o mai bună selecție, consultanții noștri vor efectua un screening cu fiecare candidat în parte, adresând întrebări punctuale.
RAPOARTE
Primești un rezumat săptămânal al activității cu toți candidații pe care ii contactăm.
CV'URI
Validăm interesul candidațiilor pentru oferta promovată și îți trimitem doar un număr de candidați eligibili și dispuși să poarte o discuție detaliată cu tine, cu privire la oferta pe care o promovezi.

Ai nevoie de mai multe informații?

Îți pregătim o ofertă personalizată!

*canalele de promovare disponibile, rețeaua MUNCIM.RO: Facebook, Instagram, Tiktok, LinkedIN, Google Adwords. Newsletter, SMS.

Hai să ne cunoaștem!

Ne-am propus să-ți fim un partener de încredere atunci când vrei să-ți mărești echipa sau vrei să lansezi un proiect special de recrutare.

Contact echipa MUNCIM.RO!